woensdag 10 oktober 2012

Afspraken van de kleuterschool

Afspraken in de kleuterschool

Onze scschoolgaan.jpghool start om 8u25, de speelzaal gaat open om 8u10.
Breng in het belang van uw kind, hem/haar steeds op tijd. Hou het afscheid kort.
Onze school eindigt op maandag, dinsdag en donderdag om 15u40, woensdag om 11u35 en vrijdag om 15u15. De kleuters worden na het belsignaal opgehaald aan de klassen.


fruitdag.jpgFruitdag : op donderdag eten we als 10 uurtje fruit. Nee mama en papa, de koekjes komen er dan echt niet uit! Ze blijven in ons boekentasje, want donderdag eten we gezond in ons klasje!Drank : Het is verboden brikjes mee naar de klas te brengen, plastic flessen (die terug worden meegegeven) of drankflessen zijn wel welkom in onze klassen.

geldophalen.jpgGeldophalingen : Mogen wij u vriendelijk vragen om bij het ophalen van geld het steeds in een omslag te stoppen met de naam en klas van uw kind erop vermeld. Gelieve ook niet het geld van al uw kinderen in 1 omslag te stoppen.verjaardag.jpgVerjaardagen in de klas de kleuterleidsters hebben besloten om vanaf dit jaar geen individuele zakjes meer toe te staan. Wilt u de verjaardag van uw kind in de klas vieren, gelieve dan een cake of dergelijke mee te brengen, op deze manier wordt het vieren van een verjaardag echt een klasgebeuren. Wilt u echter toch iets meer doen, is een cadeautje voor in de klas altijd welkom.

schrijven.jpgWij willen u ook vragen, om op alle persoonlijke spullen (jas, sjaal, muts, brooddoos, drinkfles, …) van uw kleuters, zijn/haar naam te vermelden. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker.
Dank bij voorbaat

Met z’n allen maken we er een superleuk schooljaar van

De kleuterleidsters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten